Om Lunden hageby

Lunden hageby Vel er et valgt forum med formål å forvalte fellesareal og koordinere fellesinteresser for Lunden hagebys 298 boenheter. Disse er fordelt på 3 borettslag, 2 eierseksjonssameier og 24 selveide rekkehus organisert i en huseierforening. Velet skal ivareta det sosiale og fysiske miljø i tillegg til beboernes sikkerhet og trivsel.

Lunden hageby ligger nord i Oslo ved inngangen til Groruddalen. Hagebyen er et barnevennlig område med flere lekeplasser og med 2 barnehager som nærmeste naboer. En betalingsbasert bom holder det indre området tilnærmet fritt for bilkjøring.

Det er kort vei til Lillomarka med fine rekreasjonsmuligheter for liten og stor.

Utbyggingen av Lunden hageby ble sluttført sommeren 2003. Vi satser på miljøvennlige tiltak og alle boligene har fjernvarme for oppvarming og varmt tappevann.

Grøntområdene blir profesjonelt vedlikeholdt av innleid gartner. Velet arbeider kontinuerlig med oppgraderingsplaner for å gjøre dette til en naturlig møteplass og rekreasjonsområde for beboere i alle aldersgrupper.

Hagebyen ligger innenfor bomringen og har meget gode kommunikasjonsmuligheter, se egen link med opplysninger om offentlig kommunikasjon.

Det er gangavstand til Linderud senter med et stort utvalg butikker, apotek, vinmonopol, postkontor etc. Dagligvareforetninger innen 5 minutters gange er Kiwi, Rema og Meny.

Info fra styret

Siste nyheter

Endring av takster
Grunnet økt trafikk på indre...


Informasjon om bygge- og anleggsstøy
Spunting i forbindelse med...


Lyst å gjøre Lunden Hageby Vel enda bedre?
Lunden Hageby Vel ønsker å...


Ny parkeringsavtale med VestPark
Lunden Hageby har sagt opp avtalen med...


Hundebæsj
I det siste har det kommet inn noen klager...